Tjänster

Våra tjänster

Avloppsspolning

Har du problem med att vattnet inte rinner ordentligt, bubblar det och luktar illa från kök och wc, eller har du helt stopp i avloppet? Då är det dags för en underhållsspolning.
Vi jobbar både förebyggande och avhjälpande när det gäller stamrensning och underhållsspolning.

Underhållsspolning utförs för att minska risken för stopp som kan medföra vattenskador men även för att förlänga livslängden på avloppssystemen.

Kamerainspektion

Det är tyvärr inte ovanligt att drabbas av återkommande VVS-problem. I vissa fall kan problemet snabbt uppstå igen trots att man tidigare löst det. Ifall du upplever återkommande problem med ditt avlopp så kan det vara bra att utföra en rörinspektion. En rörinspektion innebär att man filmar rören inifrån, i detta fall avloppet, med en speciell kamera för att verkligen kunna utröna var problemet sitter.

Ogräsbekämpning

För att skydda människa och miljö är användningen av bekämpningsmedel strängt reglerad eller förbjuden, särskilt i offentliga miljöer. Vår metod ger dig ett miljövänligt och mycket effektivt alternativ.

Klottersanering

Klottersanering utförs främst med hjälp av högtrycksspolning, men olika metoder krävs beroende på underlag samt färg. Ibland kan ytan behöva behandlas med kem. De kemikalier vi använder för borttagning av klotter är miljögodkända och ofarliga för naturen.

Fasad- och Taktvätt

Effektiv och skonsam tvätt av ditt hus
Vi förlänger livslängden på ditt tak och din fasad med många år.
Vår metod är mycket effektiv och ger ett strålande resultat direkt.

Stubbfräsning

Stubbfräsning är det mest effektiva och snabba sättet att bli av med stubbar och är permanent och miljövänlig, eftersom den gör minimal skada på mark och växtlighet runt omkring.